NM 2024

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 20. Apr 2024

Da er NM 2024 over for denne gang og vi kan oppsummere slik:


4 utøvere
1 dobbelt Norgesmester og Bestemannspris for Ungdom
2 enkelt Norgesmestere
8 disipliner
4 Gull
3 Sølv
1 Bronse

Oliver Gundersen -69 kg
Gull og NORGESMESTER PointFight
2 sølv Lett og Kicklight

Tar seg til finaler i alle disipliner han deltar i gjennom 5 innledende kamper.
PointFight finalen vs Julian Sjåvik (Tromsø) er jevn i starten, men etter hvert finner Oliver rytmen og vinner 12-7.
Finalene i Lett og Kicklight går han begge mot Mirac Guven (Champion). Det blir to knallharde og gode finaler med høyt nivå. For å være en gren han ikke trener spesifikt mot så er det egentlig en seier å gi Mirac så god motstand som han gjør.

Sindre Klementsen Junior 74 kg
1 sølv og 1 bronse

Deltar i PointFight og Kicklight I kicklight taper han en helt jevn semifinale mot Håkon Furuberg (Molde). I sin bronsefinale møter han Nikolai Hausner (Tromsø) og vinner 2-1 etter en kamp hvor vi føler vi har bra kontroll hele veien.
I PointFight måtte han gå opp 2 vektklasser til -84 for å få kamp, går finale mot Benjamin H Aune (Øverbygd) og gjør det veldig bra godt ut i 3 runde. Da er han litt uheldig med dommerne og får en del poeng mot seg.

Oliver Sandal Junior 63 kg
Gull og dobbelt NORGESMESTER og Bestemannspris for Ungdom

Deltar i Lett og Kicklight. I sine finaler går han mot Elias Bjørgan Moan (Stjørdal) i kicklight og stopper kampen på TKO etter at han får inn 2 perfekte turnukicks i sekken som senker motstanderen.
I lett møter han Omar Li Atiaoui (Fighter) og sliter seg gjennom 2 runder med høyt tempo og mye smerter etter noen smeller under beltestedet. Han viser styrke og drar det likevel i land til en 2-1 seier.

Selma Aurora Stall Glomsaas Junior 52 kg 

Gull og NORGESMESTER

Går finale i grenen K-1 og møter Ai Vy Dao (Lillestrøm). Dette blir en tøff og jevn kamp. Selma holder godt tempo og murer inn godt med poenggivende Lowkicks og drar det hele i land med seier 3-0 tilslutt.

Vi gratulerer våre nye Norgesmestere og medaljevinnere 😃🙌👊💥🇳🇴🥇🏆