HØST 2024

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 19. Aug 2024

Velkommen tilbake til trening høsten 2024. 

Håper alle har hatt en fin sommer og er klar for å kjøre på igjen. Fra og med i dag er det full rulle med både kickboxing, boxing, mma og ladies only boxing fitness.

Vi satser på en ny aktiv og fin høst både på Bergen Kampsportsenter (BKS) og Ytre Arna (YA). Eneste endringen på timeplanen er at MMA Kidz inntil videre går ut fordi vi mangler instruktør. Ber foreldre til barn som bare trener på denne gruppen vurdere om barnet er stort/modent nok til å trene med ungdom/voksne. Om ikke så ta kontakt med Eirik Gundersen (leder) for praktisk avklaring ved å sende epost til bergen@kickboxing.no 

Minner om at alle har et selvstendig ansvar for å sjekke at man betaler både årlig medlemskontingent og månedlig treningsavgift. Dette kommer til å bli fulgt opp gjennom regelmessige kontroller. 

Flere betalende medlemmer gjør oss bedre rustet til å takle store og små utgifter, til blant annet husleie og strøm. At du sprer det glade budskap er derfor ubetinget positivt. 

Vi har alle også et ansvar for å opptre høflig overfor hverandre, og vi skal ta hensyn når vi trener så vi unngår unødvendige skader. Videre må alle også bidra til å holde gym'et ryddig og rent.

Sportslig så blir det også en del stevner og kamper, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, så det blir nok en spennende høst. 

Noe som er uklart - ta kontakt. Vi sees! 


Mvh 

Eirik Gundersen

Leder