GODT NYTTÅR - 2024 - NYTT ÅR - NYE MULIGHETER

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 2. Jan 2024

2024 er her og vi ønsker alle våre medlemmer GODT NYTT ÅR !

Styret i klubben gjør alt vi kan for å sørge for at klubben har gode lokaler å trene i, at vi har godt kvalifiserte trenere på plass som kjører gode treninger, at vi har et inkluderende og godt miljø, og for å holde prisene nede på et relativt lavt nivå. Det skal vi fortsette med i 2024 - men vi er bekymret for det økonomiske bildet.

Vi trener i lokaler leid i det private marked, hvilket tilsier relativt høy husleie. Strøm er heller ikke direkte billig i disse dager, noe som har tært på vår oppsparte buffer og vår likviditet er nå truet. Vi vil derfor sende ut krav om medlemskontingent om ikke lenge, og vi håper alle kan betale den så snart som mulig ved å følge betalingsanvisningen i den eposten du snart vil få. I tillegg ber vi alle passe på at de betaler den månedlige treningsavgiften. 

Klubben vår er et stort "spleiselag", og vår eneste inntekt foruten støtte fra kommunen, idrettsforbundet, etc. kommer fra nettopp Treningsavgift og Medlemskontingent som du (forhåpentligvis) betaler inn. Det er derfor ønskelig å få inn enda flere betalende medlemmer, slik at vi blir flere å dele regningen på. Styret håper derfor at alle sprer det glade budskap om vårt gode treningstilbud slik at vi slipper å øke nevnte avgifter. Om noen har andre smarte måter å spe på våre inntekter på er vi takknemlige for epost til bergen@kickboxing.no 


Med ønsker om et fredeligere og bedre 2024.


mvh

Eirik Gundersen
StyrelederKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.