FIGHT CLUB # 12 PÅ BERGEN KAMPSPORTSENTER 2 OKTOBER

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 21. Sep 2021

Barn , ungdom - voksne - fightere - publikum - GET READY!

Vi inviterer til Fight Club Bergen # 12

Dette er et kombinert gratis lavterskel-stevne hvor vi setter opp TRENINGSKAMPER (uten forhåndspåmelding) og MERKEKAMPER (med forhåndspåmelding) for medlemmer som tilhører NKBF klubber i region Vest.

Det vil arrangeres kamper for barn, ungdom og voksne.
Det er også GRATIS adgang for publikum til dette stevnet!

Treningskamper er lavterskel tilbud for utøvere som har lyst å gå kamp, men ikke er klar for alle krav som kreves for å gå en offisiell kamp ennå (kampbok, kamplisens, godkjent utstyr og bekledning, korrekt beltekrav, legeattest, m.m.)
Tilbudet passer spesielt godt for ferske fightere, men er også en ypperlig og enkel måte for mer rutinerte utøvere å få gått kamp på.
Man kan gå treningskamp i den stilarten man ønsker! Det vil si alle stilarter innenfor kickboxing (pointfight, lett, kicklight, full, low, k-1), men også ren boksing og mma. NB: Alle treningskamper skal gjennomføres med kontrollerte teknikker, og knockout er ikke lov! Vi er her for å bygge hvrandre opp - ikke bryte hverandre ned! Dog er det viktig at alle er klar over at uhell kan skje, og at alle som deltar, samt trenere/foreldre forstår det. 
For å gå treningskamp må du bare møte opp til angitt tid for registrering og vekt-kontroll. Vi forutsetter at alle som kommer er frisk og klar for kamp. Vi kan ikke garantere, men vil gjøre vårt slik at alle får en kamp mot en best passende motstander.

Merkekamper med og uten avgjørelse er for utøvere som har dkommet opp på et visst nivå, og har det formelle på plass (kamp-bok, legeattest, gyldig kamp/forsikringslisens, godkjent utstyr, m.m.) For å delta må klubben melde på utøvere via klubbportal innen fristen 25 oktober. Merkekamp er en kamp hvor utøvere skal vise sitt nivå, og er et kvalifiseringssystem for å sikre at utøvere som deltar i ring-kamper der KO er tillatt - er på et visst nivå. Systemet består av 3 kamper, bronse, sølv og gull-kamper som alle må vurderes som godkjent før man får ta steget inn i en offisiell kamp i ringen. 
____________________________

Program lørdag 2. oktober 2021.

12:00 - OPPMØTE FOR REGISTRERING OG VEKTKONTROLL TIL TRENINGSKAMPER MMA
12:15 - KAMPSTART TRENINGSKAMPER MMA
13:00 - OPPMØTE FOR REGISTRERING OG VEKTKONTROLL TIL MERKEKAMPER KICKBOXING
13:15 - OPPMØTE FOR REGISTRERING OG VEKTKONTROLL TIL TRENINGSKAMPER
14.00 - KAMPSTART MERKEKAMPER
14:30 - KAMPSTART TRENINGSKAMPER BARN, UNGDOM OG VOKSNE

Vel møtt!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.