VI ØNSKER ALLE VÅRE MEDLEMMER TILBAKE TIL TRENING

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 14. Aug 2021

Uansett hvordan man vrir og vender på det - hverdagen er endelig tilbake. Pandemien går mot slutten, og myndighetene har åpnet opp igjen for normal trening - også for voksne som driver med kontaktidrett. Det er rett og slett utrolig herlig !!!


Vi har derfor gleden av å ønske alle våre medlemmer - store som små - velkommen tilbake til full rulle, med trening uten krav om avstand. Og det er jo nettopp den delen mange av oss kampsportentusiaster liker, det å kunne trene med en sparringspartner.

Selv om vi nå kan kjøre på, så er det også forventet at antall smittede vil øke i den nærmeste tiden. Men - siden de som risikerer å bli alvorlig syk nå er vaksinert, slippes det likevel opp. For å begrense smitte av sykdom mest mulig, både nå og til vanlig, så er det fortsatt slik at vi skal ta noen forholdsregler. 

De viktigste smittevern-reglene er:

1. Alle som har antydning til sykdom skal holde seg hjemme.
2. Vi kan trene med kontakt men skal holde 1 meters avstand når vi ikke er i aktivitet. Alle som ser på / oppholder seg i lokalet må bruke munnbind om man ikke kan holde 1 meters-regelen.
3. Alle skal vaske / desinfisere hender ved ankomst og før man går.
4. Alle som skal inn på senteret SKAL registrere seg slik at smittesporing kan skje enklest mulig. Barn registreres når man trykker "deltar" på treningen/aktiviteten via Spond. Alle andre skal registrere seg via QR kode eller manuell liste i inngangspartiet. 

Kidz og Spond - Vi ber alle foreldre sørge for at barna er registrert i riktig gruppe på Spond, slik at oppmøte blir registrert. 

For alle som allerede ER medlemmer, så starter vi opp igjen fra og med 16 august. 

Vi har både Kickboxing og MMA + tilgang til egentrening på våre gym for én og samme pris! 

Her er Timeplan høst 2021 Den gjelder fra uke 33 (16 august) foruten vårt nybegynnerkurs for ungdom/voksne på Amalie Skram som begynner i uke 34 (med trening tirsdag og torsdag).
NB: Oppstart for nybegynnerkurs ungdom/voksne på Amalie Skram er utsatt til uke 35.

Utøvere med relevant kampsportbakgrunn kan begynne direkte på partier for viderekomne. Ta kontakt med trener når du kommer og forklar.

Har du lyst å begynne? Eller er du allerede medlem og lurer på noe? På DENNE LINKEN FINNER DU STORT SETT ALT DU TRENGER Å VITE


Velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.