VI ÅPNER DØRENE IGJEN 19 APRIL

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 14. Apr 2021

Timeplanen her på vår hjemmeside er nå oppdatert og vi gleder oss til å få i gang aktiviteten igjen. Samtidig er det utrolig viktig at alle gjør sitt for å unngå å spre sykdom. Bare på den måten er det mulig å kunne komme tilbake til normalen igjen. 

De viktigste smittevern-reglene er:

1. Alle som har antydning til sykdom skal holde seg hjemme.
2. Alle skal holde minst 1 meter avstand til hverandre. Her er det unntak for barn og unge opp til og med 19 år samt toppidretten når det er nødvendig for å utføre aktiviteten. NB: Unntaket gjelder kun under aktiviteten.
3. Alle skal vaske / desinfisere hender ved ankomst og før man går.
4. Voksne medlemmer må desinfisere utstyret man har benyttet seg av før og etter bruk.
5. Garderober og dusjer er stengt.
6. Alle som skal inn på senteret SKAL registrere seg - barn via Spond, ungdom og voksne via QR kode eller manuell liste på resepsjonen.


Videre vil vi gjerne understreke at alle foreldre må sørge for at barna er registrert i riktig gruppe på Spond, slik at oppmøte blir registrert. Det er viktig både for oss å ha oversikt på antall treninger barna har vært med på, men også viktig for å lette arbeidet med smittesporing i tilfelle utbrudd. Vi minner også foreldre om å bruke munnbind i våre lokaler da det kan være vanskelig å opprettholde anbefalte avstander hele tiden. 


Når det gjelder egentrening på Bergen Kampsportsenter, så gis tilgang til alle våre betalende medlemmer under forutsetning av at den enkelte leser gjennom, forstår, aksepterer, respekterer og overholder de gjeldende smittevern-regler. Om reglene ikke etterleves vil klubbledelsen vurdere tiltak og i ytterste konsekvens kan senteret bli stengt ned. I tillegg må den enkelte ta ansvar for å bidra til å holde senteret ryddig og pent. 

For å få tilgang til egentrening på Bergen Kampsportsenter må du du sende melding til Bård Trones hvor du bekrefter at du har lest våre retningslinjer og aksepterer de, og booke tid for din neste trening. Du må også skrive hvem som sender meldingen og legge ved et bilde av ansiktet ditt. Dette er viktig i forhold til sporing av eventuell smitte.

Bård Trones nås på 932 69 000.

Nye medlemmer som har lyst å prøve seg er velkommen hvis kapasitet, og må melde sin interesse ved å sende sms til Eirik Gundersen på 40828280.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.