ETT SKRITT I RIKTIG RETNING - EGENTRENING FOR VOKSNE ER NÅ LOV IGJEN

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 21. Feb 2021

For voksne videreføres anbefalingen om ikke å drive organisert aktivitet innendørs også etter 22. februar. Treningssentre kan åpne mandag og må drives smittevernfaglig forsvarlig, med hyppig rengjøring og god avstand. 

Fra mandag 22 februar kan derfor våre medlemmer over 20 år få tilgang til Bergen Kampsportsenter for egentrening igjen. Timeplanen blir forøvrig uendret.

Når det gjelder egentrening på Bergen Kampsportsenter, så gis tilgang under forutsetning av at den enkelte leser gjennom, forstår, aksepterer, respekterer og overholder de gjeldende smittevern-regler. Om reglene ikke etterleves vil klubbledelsen vurdere tiltak og i ytterste konsekvens kan senteret bli stengt ned. I tillegg må den enkelte ta ansvar for å bidra til å holde senteret ryddig og pent.

De viktigste smittevern-reglene er:

1. Alle som har antydning til sykdom skal holde seg hjemme.

2. Alle skal holde minst 1 meter avstand til hverandre. Her er det unntak for barn og unge opp til og med 19 år samt toppidretten når det er nødvendig for å utføre aktiviteten. NB: Unntaket gjelder kun under aktiviteten.

3. Alle skal vaske / desinfisere hender ved ankomst og før man går.

4. Voksne medlemmer må desinfisere utstyret man har benyttet seg av før og etter bruk. 

5. Garderober og dusjer er stengt. 

6. Alle som skal inn på senteret SKAL registrere seg - barn via Spond, ungdom og voksne via QR kode eller manuell liste på resepsjonen.


For å få tilgang til egentrening på Bergen Kampsportsenter må du du sende melding til Bård Trones hvor du bekrefter at du har lest våre retningslinjer og aksepterer de, og booke tid for din neste trening. Du må også skrive hvem som sender meldingen og legge ved et bilde av ansiktet ditt. Dette er viktig i forhold til sporing av eventuell smitte.

Bård Trones nås på 932 69 000.


Reglene rundt trening for barn og unge under 20 år videreføres. Det betyr trening som "vanlig" for denne gruppen. Timeplanen går derfor som angitt her på vår hjemmeside. Tenåringer som har har lyst til å prøve gratis og uforpliktende er velkommen til kickboxing trening mandag og onsdag 1900-2030 og MMA trening tirsdag 1800-1915. Det vil være anledning til å prøve en del gang før man må søke om medlemskap og krav om medlemskontingent og treningsavgift vil påløpe.

Toppidrettsutøvere kan trene som normalt.


Videre vil vi gjerne understreke at alle foreldre må sørge for at barna er registrert i riktig gruppe på Spond, slik at oppmøte blir registrert. Det er viktig både for oss å ha oversikt på antall treninger barna har vært med på, men også viktig for å lette arbeidet med smittesporing i tilfelle utbrudd.


Vi ber alle våre besøkende etterleve gjeldende smitteverns-regler så godt man kan. Nå gjelder det å holde ut. Vi ser lyset i enden av tunellen og gleder oss veldig til den dagen vi kan drive som vanlig igjen. 

Her er noen bilder for å minne om hva det er for dem som har glemt det.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.