NORGES CUP STEVNE I ZINKEN HOPP IDRETTSHALL LØRDAG 27/1 - FOR BARN/UNGDOM OG VOKSNE

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 22. Jan 2024

Vi er den klubben som har flest utøvere påmeldt og håper at medlemmer som ikke selv skal gå, familie og venner stiller opp for å se og støtte våre utøvere. Barn som har lyst å gå kamp(er) har ingen forhåndspåmelding men møter bare opp direkte senest 15:00 og ser etter resten av flokken.  Alle fra 13 år og opp er allerede påmeldt. Her er resten av programmet for lørdag.

Lørdag 27 januar

  • 0900 – 1700             Kamper på matte for alle fra 13 år og oppover på 4 matter
  • 1500 – 1700             Treningskamper på matte for barn opp til og med 12 år.
  • 1900 – 2130             Galla med oppsatte kamper i ring Zinken Hopp Idrettshall


På forbundets terminliste vil man kunne se hvem som er påmeldt og også se hvem og hvor mange som er i samme gren og vektklasse.


Terminliste (kickboxing.no)


VI TAR AVSTAND FRA DOPING

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 15. Jan 2024

Vi anbefaler derfor alle våre medlemmer til å ta e-læringskurset til Antidoping Norge. Samtidig minner vi om at det er et krav til de som tenker å delta på nasjonale/internasjonale stevner. Hiv deg rundt. Tar ikke lang tid!

Ren Utøver | Antidoping Norge

ren utøver
Fight Club Bergen # 23

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 4. Jan 2024

FCB = Treningskamper. 

En enkel, trygg og billig måte å bygge kamperfaring på. 

Åpent for utøvere fra alle klubber tilhørende NKBF. 

Gratis adgang for publikum. 

GODT NYTTÅR - 2024 - NYTT ÅR - NYE MULIGHETER

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 2. Jan 2024

2024 er her og vi ønsker alle våre medlemmer GODT NYTT ÅR !

Styret i klubben gjør alt vi kan for å sørge for at klubben har gode lokaler å trene i, at vi har godt kvalifiserte trenere på plass som kjører gode treninger, at vi har et inkluderende og godt miljø, og for å holde prisene nede på et relativt lavt nivå. Det skal vi fortsette med i 2024 - men vi er bekymret for det økonomiske bildet.

Vi trener i lokaler leid i det private marked, hvilket tilsier relativt høy husleie. Strøm er heller ikke direkte billig i disse dager, noe som har tært på vår oppsparte buffer og vår likviditet er nå truet. Vi vil derfor sende ut krav om medlemskontingent om ikke lenge, og vi håper alle kan betale den så snart som mulig ved å følge betalingsanvisningen i den eposten du snart vil få. I tillegg ber vi alle passe på at de betaler den månedlige treningsavgiften. 

Klubben vår er et stort "spleiselag", og vår eneste inntekt foruten støtte fra kommunen, idrettsforbundet, etc. kommer fra nettopp Treningsavgift og Medlemskontingent som du (forhåpentligvis) betaler inn. Det er derfor ønskelig å få inn enda flere betalende medlemmer, slik at vi blir flere å dele regningen på. Styret håper derfor at alle sprer det glade budskap om vårt gode treningstilbud slik at vi slipper å øke nevnte avgifter. Om noen har andre smarte måter å spe på våre inntekter på er vi takknemlige for epost til bergen@kickboxing.no 


Med ønsker om et fredeligere og bedre 2024.


mvh

Eirik Gundersen
Styreleder

FIGHT CLUB BERGEN # 23 - LØRDAG 13 JANUAR 2024 - BERGEN KAMPSPORTSENTER

Postet av Bergen Kickboxing Klubb den 2. Jan 2024

GODT NYTT ÅR ! 

Har du lyst å prøve deg på en treningskamp?  
Om ikke du føler deg klar til å delta er du velkommen som publikum. Ta med deg venner og/eller familie innom for å se på. Gratis adgang. 

Kjenner du noen som kanskje har lyst å trene kickboxing, boksing eller mma? Da kan du fortelle dem at de nå kan prøve gratis.
På denne lenken ser du vår timeplan og nye kan møte opp på alle timer merket med ***. Eneste de trenger å gjøre er å møte opp og si hei til instruktøren.
NB: Utøvere over 12 år som vil delta må ha gyldig forsikrings lisens som koster kr 450,- Denne kjøpes ved å vippse beløpet til Eirik Gundersen på mobil nummer 40828280. Om du ikke har hatt denne lisensen før må du også sende ditt fødsels og personnummer på sms.