• 8th juni 2015 - By Webmaster1

  World Cup Italia 2015 Bestfighter plakat


  Fantastiske resultater til Bergen Kickboxingklubb denne helgen i World Cup Italia med hele 10 medaljer: 2 gull, 2 sølv og 6 bronser fordelt på 11 utøvere. Mange store prestasjoner bak disse medaljene i år! Se bilder nederst i artikkelen.

   

  Pointfighting

  Monica Engeset og Milad Henriksen henter hjem bronsemedaljer i pointfighting. Monica gikk et av stevnets tidligste (-55 kg) og aller siste (-50 kg) klasser i sortbelte, og hadde dermed omtrent 12 timer mellom kampene sine med siste kamp etter midnatt! Monica har heldigvis en sterk psyke og god fysikk. Hun kjemper seg dermed til en semifinale og slår ut flere gode utøvere. I Grand Champ blir det kvartfinale.
  Milad får sin første medalje for seniorer -63 kg i sortbelteklassen  – og den kommer i et verdenscupstevne. Milad har hatt en flott utvikling det siste året og har levert en god søknad til VM etter årets Irish Open og World Cup. Johan Hjelmervik ble slått ut i innledende runder.


  Fullkontakt

  Milton Gallaretta vinner innledende kamp i -63,5 kg mot Polen etter en skikkelig snuoperasjon i 3. runde. Seier 2-1 til Milton. I semifinalen møtte han Jordan. Det var en meget energisk motstander som kom med mye armer og bein. Milton plukker de nødvendige treffene han trenger og vinner greit 3-0. Han taper finalen 2-1 i en utrolig jevn kamp mot tyske Kian Golpira. Sølvmedalje til Milton.

  Marius Sjursæter vinner innledende kamp mot Frankrike 3-0 i -71 kg. Han leverte dagens største prestasjon i semifinalen sin. Han møtte den tyske mesteren Ufuk Seven og får endelig fram sitt ypperste potensiale! Den tyske landslagsutøveren hadde rett og slett ikke sjanse mot Marius som kontret og beveget seg lynkjapt. Marius måtte dessverre kaste inn håndkleet i 2. runde av finalen mot Ali Hasan fra Jordan. Marius var med i begge rundene til han ble påført et nesebrudd. En flott prestasjon av Marius denne helgen etter å ha imponert stort og utviklet seg. Sølvmedalje til Marius.

  Shahwali Firouzadeh vinner 3-0 seier mot Tyskland i innledende kamp -57 kg. Han møtte russiske VM- og EM-mester Alexandr Shamrai i semifinalen. Det er jevnt og Shahwali leder i store deler av kampen. Men i 3. runde går kreftene ut av kroppen til Shahwali og dermed tap for Shahwali og bronsemedalje. En flott innsats av Shahwali mot en av verdens beste utøvere.

   

  Low-kick
  Roy Wischmann vinner innledende kamp mot Italia på KO i -71 kg. Han traff italieneren med en klokkeren turnkick til magen etter 30 sekunder i 1. runde. I semifinalen ventet Lukasz Kaczmarczyk. Det var en meget jevn kamp som vippet begge veier i store deler av kampen. Polakken tok desverre det lengste strået, men for en innsats av Roy Wischmann som ga alt og leverte en solid søknad til VM i Beograd til høsten. Bronsemedalje til Roy.
  Kick-light
  Tord Skarpsno kjemper seg til bronse i -75 kg grønnbelte men må stå over -74 kg svartbelte pga. en skade i foten.Silvino Almeida kjemper seg til gull i kicklight grønnbelte og lettkontakt grønnbelte. Imponerende innsats med 2 gull av vår nye fighter fra Portugal.


  Lettkontakt

  Bettina Padoin gjorde sine saker bra og gikk 4 gode kamper idag. Hun endte tilslutt opp med en bronsemedalje i +65 kg grønnbelte. Emilie Tefre ble slått ut i innledende runder.

   

  ENDELIG RESULTATLISTE

  Fullkontakt
  Shahwali Firouzadeh – 57 kg bronse
  Milton Gallaretta – 63,5 kg sølv
  Marius Sjursæter – 71 kg sølv

  Low-kick
  Roy Wischmann – 71 kg bronse

  Lettkontakt
  Silvino Almeida – 80 kg ( grønnbelte)Gull
  Bettina Padoin +65 kg ( grønnbelte) bronse

  Kick-light
  Silvino Almeida – 80 kg ( grønnbelte) Gull
  Tord Skarpsno – 75 kg (grønnbelte) bronse

  Pointfighting
  Monica Engeset -50 kg Bronse
  Milad Salemi – 63 kg bronse

   

  Vi gratulerer alle fightere med strålende innsats?

  Hilsen trenerteamet Bård Trones og Felipe Valdes

   

   

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad