• 12th august 2014 - By Webmaster1

  Milad Henriksen JR VM

  Milad Henriksen har gjennom sine resultater denne sesongen kvalifisert seg til junior-VM i pointfighting. Han blir dermed vår aller første juniorutøver som deltar i et mesterskap noensinne!

  Milad har denne sesongen hentet hjem en bronse- og en sølvmedalje fra junior grønnbelteklassene under Verdenscupstevnet i Italia. I den ene klassen vant han fire kamper frem til finalen som han tapte med liten margin for en god russisk utøver. Han er også regjerende Norgesmester 2014 i sin juniorklasse. Milad er en hardtarbeidende gutt som gir alt på trening. Han er også flink til å inkludere de yngre utøverene som rekrutteres fra juniorpartiet, hvor han selv startet. Han har tidligere bidratt som instruktør i Sentralbadet, men skal nå være med og løfte frem flere talenter fra juniorpartiet. Milad finner du også på Kampsportsenteret 10 søndager fremover hvor han skal jobbe med et aktivitetstilbud for barn og unge i regi av Bergen Kommune.

  VM arrangeres i år i Italia 06. – 14. september. Med på turen som coach blir landslagsutøver og klubbvenninne Monica Engeset. I tillegg til Milad deltar to utøvere i pointfighting, og to utøvere i lettkontakt. Med blir også Ina Grindheim som har ansvar for talentsatsingen i NKBF.

  Vi ønsker Milad lykke til og håper det blir en god opplevelse!

  Sportslig hilsen, Bergen Kickboxingklubb

  Les hele uttaket her

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad