• 22nd april 2013 - By Webmaster1

  Vil først og fremst takke Trondheim Fight Night crewet for et veldig bra gjennomført arrangement og for at vi fikk delta på dette, og kommer gjerne tilbake neste år. Dette er vel det aller beste kampsportstevnet som er arrangert i Norge, jeg følte meg som om jeg var på en galla i Europa et sted.

   

  Milton Tr Fight Night63,5 kg Fullkontakt   Milton Barrios Galarreta (Bergen) VS Artur Cieciura (Poland)

  Milton åpnet kampen i et meget høyt tempo og holdt dette helt ut, og traff godt med sine frontkicks til hodet og sine uppercuts bomber til kroppen igjennom hele kampen. Polakkene prøvde hele tiden å forandre taktikk for å få has på Milton men det hjalp lite, for Milton var bare best i dette oppgjøret. Så dette er nå tredje topp landslagsutøver fra Polen som Milton vinner over.

  Gleder meg til 8 Mans Tournament i Oslo 11. mai og World Cup Rimini i juni, og håper og tror at Milton kommer til å kvalifisere seg til årets VM i Antalya (Tyrkia).

   

  75 kg K-1  Daniel Nordås (Bergen) VS Lukasz Rambalski (Poland)

  Daniel starter kampen med et høyt press og gode kombinasjoner, og med å styre avstanden perfekt med sin giftige jab, og vinner etter min mening klart 1ste runde mot den meget rutinerte polakken som har fightet mot eliten av K-1 Pro fightere i Europa og har over 100 kamper i ringen.

  Danny K-1Daniel fortsetter samme i 2dre runde men der kampen blir litt tøffere da polakken kommer med noen bomber av slag og low kicks, men poengmessig en ny runde til Daniel. 3dje runde starter Daniel best med noen nydelige kombinasjoner med armene påfulgt med fine low kicks, men så får polakken inn et par gode knær til kroppen som suger krefter fra Daniel. Men allikevel en helt jevn runde.

  Dette var en kamp stipulert til 3 x 3 minutter med 1 mulig ekstra runde om det er jevnt, da vil siste runden avgjøre det hele (Pro K-1 rules). Så når dommeren ikke utropte en ekstra runde og speaker annonserer resultatet 3 – 0 TIL: Da var jeg jo selfølgelig sikker på seier til rødt hjørne (Daniel), men så sier han blått!!!  «Whaaaat the ……!»

  Daniel som eneste norske Pro K-1 utøver og meg selv har reist rundt i Europa de siste 5 årene og vært med på store events og gallaer, og mener vi kan K-1. Men det KAN tydeligvis ikke våre dommere. Er meget skuffet over å bli robbet på hjemmebane av våre egne dommere, men sitter igjen med en følelse av en inkompetanse fra dommerene innen K-1 style, og at de har altfor lite erfaring rundt grenen som nå er ny og lovlig i Norge.

  Vi er i good mood tross dette resultatet og ser ikke kampen som tap, men ser frem mot World Cup Hungary og kvalifisering til VM i Brasil.

  Resultatet er ikke altid det viktigste da prestasjonen er det aller viktigste, og den var imponerende god av Daniel.

  – Bård Trones

   

  Se kampen under:

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad