• 14th mai 2014 - By Webmaster1

  Monica pall Dutch Open 14 grand champ

  Dutch Open er blitt et mellomstort stevne hvor det hvert år stiller et par av topputøverne i Europa. Monica Engeset og Johan Hjelmervik dro til Amsterdam sammen med to utøvere fra Pointfighter KBK og landslagssjef Gjermund Nesland.

  Johan deltar i -69, -74 kg og Grand Champ men må gi tapt i innledende kamper. Monica kom seg til finalen i -55 kg men tapte for engelske Shannon Ryan, som i det siste har vunnet massevis av stevner. Sølvmedalje i denne klassen! I -60 ble det tap første kamp mot høye Paulina Jarzmik fra Lichtenstein. I Grand Champ møter Monica god motstand men vinner hele veien frem til finalen her også. Det ble et knapt 4-poengstap for den sterke russeren som har flere mesterskapsfinaler i -70 kg klassen. Sølvmedalje her også! Vi gratulerer.

  Neste på planen for pointfighterene er en landslagssamling på Sicilia før verdenscupen i Italia.

   

  Monica sin finale i grand champ

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad