• 6th juli 2016 - By Webmaster1

  Bergen Kickboxingklubb sender to utøvere til junior og ungdoms-VM! Gabrielus Savickas (14 år) og Magnus Tarlebø Løvik (16 år) er oppfostret i klubbens juniorparti, og har nå tatt steget opp til å også konkurrere internasjonalt.

   

  Klubben sendte for 2 år siden sin første juniorutøver til et mesterskap, og disse to plukker nå opp arven. VM arrangeres 27. august – 3. september 2016 i Dublin, Irland. 2500 deltagere er påmeldt fra over 50 nasjoner.

  Gabrielus kommer opprinnelig fra Litauen, men har blomstret i klubben. Han startet i klubbens juniorparti, men viste tydelig at han hadde talent for lettkontakt. Har siden ung alder trent med seniorpartiet i fullkontakt. Har imponert stort under høst og vårsesongen, og er meget seriøs i treningen han legger ned.

  2016
  NM:
  Gull lettkontakt -69 kg ungdom

  World Cup Italia:
  Gull kicklight +69 kg ungdom
  Sølv lettkontakt -69 kg ungdom
  Sølv kicklight -69 kg ungdom
  Bronse lettkontakt +69 kg ungdom

  Gabrielius world cup italia 2016 Bestfighter

   

  Magnus har sammen med sin bror og søster trent i klubbens juniorparti, før han også flyttet over til seniorpartiet i pointfighting. En ydmyk og lærevillig gutt som har imponert stort med å slå flere seniorutøvere i årets world cup.

  2016
  Irish Open:
  Sølv pointfighting -57 kg ungdom svartbelte

  World Cup Italia:
  Bronse pointfighting -57 kg senior svartbelte
  Sølv pointfighting -57 kg junior svartbelte

  Pointfighting, UH-47KG,Magnus Tarlebø Løvik,Bergen Kickboxingklubb

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad