• 7th mai 2014 - By Webmaster1

  Sommerleir Stavern NKBF juni

  Vi inviterer ALLE våre medlemmer uansett nivå til årets mest sosiale og lærerike helg! Sommerleiren arrangeres 13.-15. juni i Stavern.

  Reisemåter
  Vår eminente leder Eirik Gundersen vil være tilstede i graderingskomiteen fra torsdag av. I tillegg vil Anne Lise Sandvåg fra klubbstyret kjøre bil fredag morgen, hvis noen ønsker å sitte på koster det kr. 500 tur/retur. Vi håper flere medlemmer kan stille med bil til gjengjeld for at passasjerene betaler for å sitte på. Det finnes forholdsvis gode priser ved å fly Widerøe fra Bergen til Torp (Sandefjord) hvor man kan ta buss til Stavern, spesielt for ungdom 12-25 år!

  Innhold
  I år skal Shahwali Firouzadeh fra Bergen Kickboxingklubb forsøke å gradere seg til sort belte, vi håper vi kan stille med en god heiagjeng :-) Det vil stille noen flere instruktører fra klubben. Det blir to treningsøkter lørdag og en søkt søndag. I år skal landslagsutøverne være instruktører, hvor vi har tre pointfightere og to fullkontaktutøvere fra vår klubb. Landslagstrener Gianpaolo Calajo vil stå for barnetreningene, og har fått fantastisk gode tilbakemeldinger på sitt opplegg de tidligere årene. Vi anbefaler foreldre på juniorpartiet å vurdere om dette kan være noe kjekt å delta på sammen med sine må ninjaer :-)

  I tillegg blir det mange sosiale arrangement som grilling, seminarer og foredrag, den årlige fotballcupen, kino for de under 18 år, og en tur til vakre Stavern sentrum for de over 18.

  Overnatting
  Overnatting skjer på Fredtun Folkehøyskole hvor treningene blir. Man kan velge mellom rom av ulik størrelse og standard. Informasjon om priser og rom finner man på denne linken til NKBF under “Hva koster det?”.

  Betaling
  Når du melder deg på så gjør du det via din klubb. Klubben sender samlet påmelding til NKBF innen 16. Mai. Betaling kan gjøres på forskudd fra klubb. Det kan også betales ved ankomst, organisert av reiseleder fra klubben.

  Spørsmål?
  Leirleder Per Ringsby
  per@ringsby.no
  901 08 225

  Klubbleder Eirik Gundersen
  eirikg@me.com
  408 28 280

   

  Sportslig hilsen 
  Bergen Kickboxingklubb

  http://kickboxing.no/sommerleir-kickboxing

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad