• 30th november 2013 - By Webmaster1

  Monica Bergen Student TvShahwali Bergen Student Tv

  Studentene Monica Engeset (24) og Shahwali Firouzadeh (22) skal i hver sin klasse kjempe for Norges ære under årets VM i kickboksing.

  Monica Engeset har vært på landslaget i fire år, og er eneste utøver fra Bergen som skal delta i pointfighting under VM. Dette er hennes tredje mesterskap, og røk ut i kvartfinalen begge de forrige gangene. Hun studerer samtidig ved Norges Handelshøyskole, og er etter dette semesteret ferdig med bachelorgraden.

  – Det går utover skolen til tider, men så får også jeg oppleve så utrolig mye annet som jeg har lyst til, forteller Monica.

  Shahwali Firouzadeh (22) fra Afghanistan skal i år ut i sitt første VM og er en av to menn som skal representere Norge i fullkontakt kickboksing. Han er likevel ikke i tvil om at han kommer til å gjøre bra i det tøffe mesterskapet.

  – Folk sier jeg er liten, men jeg har en stor vilje og en stor drøm. Og den drømmen er å stå på toppen av pallen, forklarer Shahwali.

   Se video-intervju og les hvordan Monica og Shahwali løser studier og toppidrett

   

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad