• 7th desember 2013 - By Webmaster1

  Monica pall VM 2013

  Milton VM 13

  Lørdag 07.12:

  – Det ble italiensk seier i finalen i dag med stillingen 3-11. Vi gratulerer Monica med sin første pallplassering i et mesterskap, og VM SØLV! Vi er utrolig stolte!

  Monica Engeset skriver:
  «JEG HAR VM SØLV :D Selvfølgelig skuffet over å ikke stå på toppen, men italieneren ble for sterk denne gangen. Dette er min første gang på pallen i mesterskap, og jeg er helt sinnsykt fornøyd med egen prestasjon. Dette er bare begynnelsen! Tuuusen takk for at alle dere har vært så sinnsykt fine hele uken!»

  Torsdag 05.12:

  – Monica vinner semifinalen 4-3! Hun er nå videre til finalen mot italiensk motstand etter å ha trukket det lengste strået i en jevn kamp mot ungareren. Hun møter Giulia Cavallaro på lørdag som har vunnet VM to ganger og EM to ganger. Sist de møttes var for 2 år siden, da gikk de til ekstra tid som italieneren vant knepent…

  Onsdag 04.12:

  – Milton Barrios Galarreta tapte sin kvartfinale i dag 0-3 mot russisk motstand. Dette var Miltons tredje kamp etter to innledende seire. Gratulerer med gode prestasjoner i verdensmesterskapet!
  – Shahwali Firouzadeh taper sin innledende kamp i dag mot den russiske europamesteren.

  Tirsdag 03.12: 

  17:30
  – Monica vinner kvartfinalen med fullstendig overkjøring av Russland! Kampen stoppes på stillingen 10-0. Hun møter ungarske Mercedesz Veres i en tøff semifinale i morgen. Vi gratulerer med minimum bronsemedalje :-)
  – Milton vinner 8-delsfinalen mot Canada 3-0. Han går kvartfinale mot Russland i morgen.

  12:30
  – Monica Engeset (points) vinner 8-delsfinale over Canada. Kampen stoppes på 10 poeng overvekt i 3. runde. Hun går kvartfinale mot Russland kl. 1800 norsk tid.
  – Milton Barrios Galarreta (full) vinner 16-delsfinale mot Frankrike 3-0. Han møter Canada i 8-delsfinale kl. 1530 norsk tid.

   

  Wako VM Tyrkia 2013

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad