• 10th februar 2015 - By Webmaster1

  Norgescup 15

  Bergen Kickboxing Klubb har gleden av å ønske utøvere, trenere, dommere, fans og alle andre velkommen til det siste Norgescup stevnet i Bergen.

  Har DU lyst til å se de ulike stilartene, og sjekke ut om dette kan være noe for deg bør du sette av helgen !
  Hotell
  Bergen Kickboxing har samarbeid med Scandic Hotels, og kan tilby rom til spesialpriser. Rommene kan bestilles til resepsjon på mail: bergencity@scandichotels.com eller på tlf: 55 30 90 80. Bookingkoden deres er BER200215. Rommene må bestilles innen fredag 30 januar. Etter dette fås avtalepris kun ved tilgjengelighet.

  Se egen info for priser og booking på denne linken.

   

  Hallen
  Selve stevnet vil bli avholdt i Laksevåg Idrettshall 10 minutter fra sentrum.


  Barneaktivitet
  Vi vil i år arrangere ”ekte” kamper for barn i stilarten pointfighting. Deltagelse her krever at man har eget beskyttelses utstyr og at man har prøvd dette på trening. For dem som deltar på barnekamper blir det enkel premiering til alle. Vi vil også kjøre seanser for barn som ikke er klar for ”ekte” kamp men har lyst å prøve seg på sporten. Her vil det være anledning til å prøve på seg beskyttelsesutstyr som kan lånes for anledningen og kanskje prøve seg på litt veiledende kamp.

  Les programmet for barneaktiviteter på denne linken.

   

  Transport
  Vi tilbyr transport fredag fra Bergen Lufthavn Flesland til Scandic Bergen City (stevnehotellet), for kr. 100,- pr. pers. ved minimum 10 pers. Bestill transport, og bli kjørt direkte til stevnehotellet. Alternativt kan man ta Flybussen til Festplassen og gå derfra ca 8 min. til stevnehotellet.

  Lørdag blir det transport fra hotellet til Laksevåghallen med retur til hotellet ved stevnets slutt. Søndag fra hotellet til Laksevåghallen med transport fra hallen til Flesland etter stevnets slutt. Transportene utføres primært med minibusser.

  Meld dere på i god tid før stevnet, da setter vi inn tilstrekkelig med bussmateriell.

  Det betales kr. 50,- til sjåføren ved hver påstigning.

  Bussene er merket med Bergen Kickboxing og har følgende avganger:

  • Lørdag – Transport fra Scandic Bergen City til Laksevåghallen
   Fra Kl. 08:15 og kontinuerlig med siste avgang kl 10:00
  • Lørdag – Transport fra Laksevåghallen til Scandic Bergen City
   Fra Kl. 17:45 og kontinuerlig med siste avgang kl. 20:00 (eller ved behov)
  • Søndag – Transport fra Scandic Bergen City til Laksevåghallen
   Kl. 08:15 og kontinuerlig med siste avgang kl. 10:45
  • Søndag – Transport fra Laksevåghallen til Flesland
   Kl. 15:00 / Kl. 15:45 / 16:30 (eller så snart bussene er fulle)

  Prioriteringer i forhold til flyavganger må avklares i forhold til hver reisende. Når vi vet mer nøyaktig antallet på transportbehovet, kan vi sette opp faste avgangstider, så…. meld dere på transportopplegget. Har dere spørsmål eller annet behov, kontakt Svein Trones tlf. 41 41 55 30 eller (helst) e-post til svein@xtraturbusser.no

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad