• 10th september 2019 - By Webmaster 2

  Vil du støtte oss uten å betale en krone?

   

  Med KlubbDeal sparer du 5 % på dine forsikringer, samtidig som Alfa Forsikring støtter Bergen Kickboxing Klubb med 5 % av din nye premie.

  Alfa Forsikring garanterer at du får samme dekninger og vilkår som du har i dag. Lønnsomt for deg, samtidig som du bidrar til klubbkassa.

  Med KlubbDeal er raskt og enkelt å bytte forsikring. Klikk her her: https://klubbdeal.no og logg deg inn med BankID på mobil for å få et uforpliktende tilbud. Tilbudet er garantert 5 % billigere, med samme dekninger og vilkår som du har i dag!

  KlubbDeal leveres av Alfa Forsikring, et voksende selskap hvor de ansatte har lang bransjeerfaring. De er opptatt av å skape gode kundeopplevelser, og garanterer personlig kundeservice og smidige skadeoppgjør. Som kunde i KlubbDeal Alfa Forsikring blir du godt ivaretatt.

  STARTKAMPANJE. For å komme godt i gang med samarbeidet tilbyr Alfa Forsikring ytterligere 750,- i støtte til Bergen Kickboxing Klubb per nye totalkunde frem til 25. september 2019.

  Vi mener at dette er en fantastisk måte å støtte klubben og håper at du klikker her https://klubbdeal.no for et uforpliktende tilbud. Det tar mindre enn 5 minutter.

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad