• 3rd mars 2014 - By Webmaster1

  Milton Irish Open 2014Shahwali Firouzadeh Irish Open 2014

  To pointfightingutøvere og fire fullkontaktutøvere dro over til Irland for å delta på world cup, og verdens største kickboxingstevne. De kom hjem med fire medaljer.


  Fullkontakt

  Shahwali Firouzadeh (-57 kg) slo to irer og innkasserte gullmedalje!

  Milton Barrios Galarreta (-63,5 kg) slo USA i semifinalen på gallaen lørdag, men måtte gi tapt for en annen amerikaner i finalen søndagen.

  Roy Wischmann (-71 kg) vant innledende mot Frankrike og på KO mot Spania i den største klassen med 15 deltagere. Taper knepent for en brite i semifinalen, får med seg bronse. Sterk prestasjon!

  Cedric Escames (-75 kg) slår Østerrike i innledende men må gi tapt for USA i kvartfinalen. Delt 5. plass.

  Fullkontakt Irish Open 2014 Cedric Shahwali Milton Roy

  Pointfighting
  Monica Engeset (-50 kg sortbelte) vinner to kamper mot bl.a. den irske landslagsutøveren. Leder hele veien i semifinalen, roter bort ledelsen til full tid. Taper knepent på ekstratid.  Sterk prestasjon med bronse mot en topp engelsk utøver som vinner klassen med 21 deltagere! I -55 kg blir det tap mot en ny britisk utøver. I åpen klasse er det verdensmesteren i -65 som seirer.

  Johan Hjelmervik vinner første kamp i -69 kg sortbelte, taper neste kamp knepent 9-10. Dette var den største klassen med hele 79 påmeldte!!! I -74 og åpen klasse blir det små marginer som gir tap i første kamp. I grønnbelteklassene vinner han to kamper før han møter en utøver som var veldig dyktig. At kamp nr 3 ikke var kvartfinale en gang sier noe om de enorme påmeldinger til herresidene på dette stevnet, og hvor tøft det er å nå opp til medalje til og med i mellomnivå. Masse kamper og gode erfaringer i årets første stevne.

  Coach fullkontakt: Bård Trones
  Coach pointfighting: Gianpaolo Calajo

  Monica Engeset Irish Open 2014

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad