• 23rd februar 2019 - By Webmaster 2

  Kjære medlemmer – vi kaller herved inn til årsmøte for Bergen Kickboxing Klubb.

   Årsmøtet avholdes den 27/3-19 klokken 20:00 på Bergen Kampsportsenter, Carl Konowsgate 36.

  For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

  Påmelding sendes til bergen@kickboxing.no innen 20 mars.

  Medlemmer som ønsker saker tatt opp på årsmøtet må sende dem skriftlig til bergen@kickboxing.no snarest og senest innen 13 mars. Ønsker du fullstendig sakliste så ta kontakt med undertegnede. Alle dokumenter skal være klar senest én uke før årsmøtet.

  Er du kanskje interessert i å være med i klubbens styre og stell (styret, valgkomite, revisor)? I så fall sender du litt info om deg selv, din bakgrunn, hva du vil bidra med og hvorfor, til Stian Fjeldstad   stian@bergenkampsport.no  i valgkomiteen snarest og senest innen 9 mars.

  Lurer du på noe eller vil diskutere saker anliggende klubben så er du velkommen til å ta kontakt med undertegnede.

   

   

  Velkommen til årsmøte!

  Vennlig hilsen

  Eirik Gundersen
  Leder
  Bergen Kickboxing Klubb
  www.bergenkickboxing.no
  bergen@kickboxing.no
  eirikg@me.com
  Mobil 40828280

   

   

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad