• 29th september 2014 - By Webmaster1

  Roy Wischmann Danish Open 2014

   

  Flotte resultater, og gode søknader til EM under to internasjonale stevner denne helgen. Våre utøvere viser at hardt og målrettet arbeid lønner seg!

  Flanders Cup, Belgia

  Monica Engeset dro til det approberte stevnet for pointfighting sammen med landslagskollega Ina Grindheim. Johan Hjelmervik er rammet av influensa og måtte stå over, men jentene tok ansvar og dro inn medaljer. Flanders Cup har ikke de største klassene, men holder høy kvalitet på fighterene som stiller. Monica hentet hjem sitt første gull fra dette stevnet! I -50 kg slo hun det britiske talentet Shannon Ryan i semifinalen, som hun har knivet med frem og tilbake i flere stevner. I finalen slo hun Joyce Poppe fra arrangørklubben. I -55 kg tapte hun semifinalen mot verdensmesteren i denne klassen med 1 poeng på ekstratid. I tillegg til gull og bronse fra individuelle kategorier tok hun bronse i lagkamp sammen med Ina.

  Vi gratulerer med en sterk prestasjon, og en god oppladning til Bristol Open og EM som står for tur de neste 2 månedene!


   Monica Engeset Flanders Cup 2014

   

  Nordic Open, Danmark

  Fullkontakt-gjengen henter hjem flere medaljer i helgen. Roy Wischmann ble kåret til stevnets beste K1-fighter etter gull i -71 kg klassen. Han vinner semifinalen mot Danmark på knockout (K.O.) med en spinning backfist i 2. runde etter å ha ligget under på poeng. Han møtte Sverige i finalen og hentet hjem seieren på K.O. i første runde også her! Han setter flere low kicks som får svensken i ubalanse før han avslutter med en god høyre hook. Han sender dermed en solid søknad om deltakelse i EM i oktober.

  Cedric Escames tar bronse i sin fullkontakt-klasse etter poengtap mot danske Martin Thompsen. Leif Tore Xe vinner innledende kamp men taper semifinalen i lettkontakt. Bronse til veteranen vår :-)

  Roy Wischmann Danish Open 2014Roy Wischmann Danish Open 2014Roy Wischmann Danish Open 2014

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad