• 8th mai 2014 - By Webmaster1

  Milton Barrios pall 8-Star tournament Oslo 2014

  8-Star Tournament ble arrangert for 2. gang i Oslo 02. – 03. mai. Stevnet er approbert for fullkontakt hvis man ønsker å bli vurdert for EM i oktober. Vi hadde med 6 utøvere, og coacher Bård Trones og Felipe Valdes. Se film av kampene!

    

  Les alle resultater på NKBF sine sider

  Shahwali Firouzadeh vant gull med 2-1 mot irske Michael Welan i direktefinalen i -57 kg. Dette var tredje gang de møttes.

  Milton Barrios Galarreta vant over tyske Kian Golpira i semifinalen.  Disse to møttes også i fjor, og igjen tok Milton hjem seieren.
  Får et knepent sølv i en jevn finale. Taper 1-2 mot ungarske Gabor Gorbics som er regjerende Combat Games mester i -63,5 kg, en stor prestasjon!

  Marius Sjursæther taper 0-3 for Shakhmar Aliev fra Russland i kvartfinalen i -71 kg.

  Cedric Escames taper knepent 1-2 for Alessandro Manfredi fra Italia i kvartfinalen i -75 kg.

  Alexander Jacobsen taper 0-3 for Robert Krason fra Polen i kvartfinalen i -75 kg.

  Maris Karstais taper 0-3 mot Viktor Fröhlich fra Tyskland kvartfinalen i -81 kg.


  Knockout.no
   hadde direktesendinger fra stevnet, under finner dere kvartfinaler, semifinaler og finaler. Spol dere frem til kampene dere vil se.


  Finaler


  Semifinaler


  Kvartfinaler

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad