• 15th november 2012 - By Per Lundgren

  Sted: Bergen Kampsportsenter.
  Fredag 7/12 kl 1800: De som har grønt belte eller høyere.
  Lørdag 8/12 kl 1200: Nybegynnere.
  Lørdag 8/12 kl 1400: De som har gult og oransje belte.

  Gradering er en knallhard fysisk og psykisk påkjenning. Sørg derfor for å være godt forberedt. Er du usikker spør din instruktør. Er du småsyk eller syk ska

  l du IKKE gradere deg. Sørg for å være ferdig oppvarmet til tiden som står ovenfor. Skriv tydelig fullt navn og hvilket belte man eventuelt innehar på påmeldingslistene. Husk at det må være LESELIG for andre enn deg selv.

  Husk graderingsavgift kr. 200,- (kontant da det ikke er betalingsterminal på BKS)
  Husk kampbok (de som har).

  Antrekk:
  Kickboxingbukse, svart, med klubb-logo.
  T-skjorte, svart, med klubb-logo.

  Alle som har grønt belte eller høyere MÅ ha med seg alt utstyr da det blir sparring. De som skal gradere seg fra blått og oppover SKAL bruke belte på graderingen.

  NB: Belter og annet utstyr selges på Bergen Kampsportsenter mandager kl 18-19 og torsdager kl 17-19. Vær ute i god tid da noe utstyr gjerne må bestilles inn. Vi minner om at vi ikke har kortterminal på senteret. Betaling må derfor skje kontant.

  Vi ønsker den enkelte kandidat LYKKE TIL!

  Med sportslig hilsen
  Eirik Gundersen
  Bård Trones
  Steinar Trones
  Kim Waardal
  Morten Spissøy

  GRADERINGSKOMITÉEN BKK

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad