• 13th november 2012 - By Per Lundgren

  OPPDATERT! Fyldig rapport fra stevnet i Latvia 10. november, kamp for kamp og opplevelsen!

  Lørdagen starter kl 03:00 da flyet til Riga går kl 05:40, og vi er der alle sammen i god tid – utenom Shahwali… Jeg ringer og vekker han opp, og han er på vei. Men uten et hyggelig personale i Air Baltic og Maren i sikkerhetssjekken så hadde nok Shahwali ikke kommet seg med flyet. Hadde ikke han rukket det ville vi kun ha vært 3 fightere som reiste istedenfor 5 opprinnelig, da Roy måtte melde avbud fredagen etter å ha knust tommelen i en arbeidsulykke.

  Når showet startet var det viktig for arrangørene at jeg gikk opp i ringen etter kamp nr. 1 for å fortelle de 2000+ tilskuerene hvorfor Roy ikke kunne fighte, og det gjorde jeg selvfølgelig også, samtidig som jeg bare måtte benytte muligheten med en mic i hånden til å fyre publikum opp: ARE YOU READY TUKUMS? ARE YOU READY FOR SOME GOOD NORWEGIAN FIGHTERS?

  Og det var de så det holdt….. Kanonstemning i ALLE kampene.

  K-1; Shahwali vs. Andis Didžus 3×2
  Shahwali var førstemann av oss i ringen til en K-1 fight, der han gikk ut og styrte fra start og virket sterk med stor tro på seg selv. Shahwali kom med sine doble angrep og low kicks som latvieren måtte blokke, som endte med at han muligens brakk ankelen og ikke kunne stå på foten eller fortsette kampen. Seier på RSC (Refery stops contest) 1st round.

  Full contact: Cedric Escamez vs. Lauris Leitāns 3×2
  Cedric kjemper seg til en seier i denne kampen og viser store fremskritt kun fra 2 mnd tilbake. Nå ser vi The French Warrior prestere som ønsket. Han fighter klokt og hører på hjørnet imellom rundene og i harde situasjoner i kampen. Velfortjent JOBBESEIER mot en meget tøff latvier.

  Full contact: Felipe Valdes Carter vs. Juris Ivanovs 3×2
  Felipe møter en av Latvias beste profesjonelle boksere – men i kickboxing, så dette ble en veldig interessant og spennende kamp. Ivanos er tydelig den store stjernen i Tukums og den som sikkert har dratt mest publikum, og han starter hardt for å prøve og slå ut Felipe. Men sånn skulle det ikke bli! Felipe svarte godt og rystet latvieren ved noen anledninger, og gav han også noen overraskelser med axe kick og diverse spark, men poengseieren til Juris var helt ok.

  K-1 Maris Karstais vs. Nikita Milhailovsky
  I denne hovedkampen på stevnet ble det bytte av motstander i siste uken før stevnet, da hans opprinnelige motstander og K-1 WAKO World Cup vinner måtte trekke seg pga. skade. Men hans nye motstander var både tyngre og god fighter, som hadde stor rekkevidde på Maris. Etter en jevn første runde så tar det helt av i andre med et fyrverkeri av kombinasjoner fra begge, som ender med kutt i pannen til motstanderen. Og seier til Maris på motstanders hjemmearena.

  Coach,
  Bård Trones

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad