• 27th oktober 2014 - By Webmaster1

  EM Spania 14 07

  Milton Galarreta lovet til Aftenposten at dette skulle bli sesongen han fikk sitt internasjonale gjennombrudd. Han fikk helt rett – og hentet hjem sin første mesterskapsmedalje i fullkontakt.

   

  Milton Galarreta (fullkontakt -63,5 kg)

  Milton åpnet EM med mesterskapets aller første kamp. Han møtte Gunther Julien fra Frankrike, og hentet hjem en komfortabel 3-0 seier. I kvartfinalen ventet Zenroy Lee Bourne fra Storbritannia. Milton vant samtlige runder hos dommerne.
  Milton viste få svakhetstegn i dag, og er i mine øyne en av favorittene i mesterskapet, sa landslagstrener Daimi Akin etter kampen.

  I semifinalen ventet kjente Kiran Golpira fra Tyskland. De to har møttes flere ganger tidligere, sist i 8-Star Tournament i mai. De tre siste kampene har endt med seier til Milton. Det ble en krigekamp, hvor Milton lå under 1-2 etter første runde. Han satte opp tempoet til stillingen 1-1 etter andre runde. De siste 30 sekundene vipper Milton kampen sin vei og vinner.

  I finalen ble motstander ungarske Gabor Gorbic. Gorbic har bl.a. vunnet fjorårets Combat Games, og de to siste oppgjørene mellom han og Milton. Første runde leder ungareren hos bare en av dommerne med stillingen 1-0. En jevn runde. I runde to er ungareren mer bevegelig og leder 3-0 med dommerscores 5:1, 6:5 og 4:3. Men det er fremdeles mulig å snu to av dommerene. Siste runde jager Milton poeng men må gi tapt for ungarerens tette guard. Sluttstilling 3-0 med dommersifre 7:2, 9:7, 7:4.

  Jeg skulle nok prøvd å kjøre noen flere kombinasjoner, men det er vanskelig å komme igjennom guarden hans, fortalte en skuffet Milton etter kampen til knockout.no. EM sølv til Milton :-)

  EM Spania 14 09EM Spania 14 06

   

  Roy Wischmann (low kick -71 kg) 

  Low kick viste seg å være en populær gren, og den største i dette mesterskapet. Roy er en av tre utøvere i den norske troppen som ikke har en fast plass på landslaget. Roy vinner en 3-0 seier mot Tihomir Vranjic fra Kroatia i åttendedels-finalen. – Roy hadde nok litt mesterskapsnerver på starten, og lå under etter første runde mot kroaten. Heldigvis finner han roen og overtar de to neste rundene og får en fortjent seier av samtlige poengdommere, sa Daimi Akin.

  I kvartfinalen ventet Francesco Vaccaro fra Italia. Roy kjempet hardt, men måtte gi tapt for en dyktig italiener som dro en 3-0 seier i land.

   

  Shahwali Firouzadeh (fullkontakt -57 kg)

  Shahwali møtte Italia i sin innledende kamp. Dette var Shahwali sitt andre mesterskap etter å ha debutert under VM i fjor. Det ble Italia som gikk videre i denne klassen også.

   

  PRESSE
  Aftenposten: «Lover sitt internasjonale gjennombrudd»

  BT: «EM sølv til bergensk kickbokser»

  BA: «EM sølv i kickboksing til Bergen»

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad