• 15th april 2013 - By Webmaster1

  Monica Engeset og Johan Hjelmervik kom hjem med totalt 3 gull, 1 sølv og 1 bronse i bagasjen fra helgens point fighting stevne i Amsterdam. 

  Monica deltok i point fighting og kom hjem med medaljer i alle sine klasser. Gull i -55 kg, sølv i -60 kg og bronse i åpen klasse. I løpet av helgen fikk hun vist at hun har utviklet seg, og slått sterke utøvere hun har slitt mot før. Dette er Monica sitt første gull i en sortbelteklasse!

  Johan deltok i både medium blåbelteklasser, og de avanserte sortbelteklassene. Det ble gull i begge blåbelteklassene! I sortbelte går han blant en fantastisk god kamp mot VM-bronsevinner og ASG Allstar Europe utøver Timmy Sarantoudis. Det blir tap mot tøff motstad, men det viktigste er at han viser stor utvikling. Endelig får han ut sitt fulle potensiale i kamp!

  Vi gratulerer de to utøverene med sterke prestasjoner! Det lover godt før NM og World Cup i Italia.

  Dutch Open 2013 moni johan 03 Dutch Open 2013 moni johan 04 Dutch Open 2013 moni johan 05 Dutch Open 2013 moni johan 06 Dutch Open 2013 moni johan 02

   


  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad