• 14th oktober 2015 - By Webmaster1

  Bristol Open 2015 9

   

  Monica Engeset deltok på sitt siste oppkjøringsstevne i England før VM

  Bristol Open tiltrekker seg bl.a. flere engelske fightere som ikke reiser på så mange andre stevner ila. året. Det var høyt nivå på årets utgave, med de beste fighterene fra USA, Irland, Kroatia, Italia, Hellas osv.

  Monica hadde en utfordrende oppkjøring til dette stevnet. Etter to gull i Scandiavian Open forrige helg ble hun rammet av sykdom, og deltok derfor i de høyere vektklassene -55 og -60 kg. I tillegg var dette første stevnet hun deltok uten det beskyttende hjelmvisiret etter nesebruddet for 4 uker siden.

  I begge klassene blir det med kvartfinaler. I 55 mot engelske Morrison fra Top Ten GB, og i 60 går hun helt jevnt mot verdensmester Viltanioti fra Hellas. Dette er muligens det første stevnet på 3 år hv0r Monica ikke får medalje, men en absolutt godkjent generalprøve uten visir.

  Til helgen har landslaget i pointfighting landslagssamling i Bergen, før de drar videre til Sicilia for enda en treningsleir i månedsskiftet til november. Det står altså mye bra sparring på programmet før VM i Dublin 23. – 28. november.

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad