• 11th juni 2014 - By Webmaster1

  Monica Engeset Bestfighter WC 14

  Foto: Vidar Markussen.

  Resultater fra helgens verdenscup i Italia. Lignano Sabbiadoro arrangerte VM i 2009 og er en flott sommerby med lange strandlinjer. Den store hallen er oversiktlig og var en god arena for å samle Europas beste fightere i fullkontakt, lettkontakt, pointfighting, musical forms og kick-light. Vi deltok med 8 utøvere og 2 coacher.

   

  POINTFIGHTING

  Monica Engeset
  Sølvmedalje sortbelte -50 kg

  Flott prestasjon av Monica Engeset som kjempet seg til en sølvmedalje i – 50 kg pointfighting under World Cup denne helgen. Hun slo to italienere i innledende og en god britisk jente i semifinalen før hun møtte regjerende verdensmester Giulia Cavallaro i finalen. Monica møtte Cavallaro i VM-finalen ifjor og tapte greit. Denne gangen viste Monica bedre takter og gjorde det vanskeligere for italieneren. En flott oppkjøring av vår sølvmedaljør fra VM i fjor mot EM som arrangeres til høsten. Vi gratulerer!


  Milad Henriksen
  Sølvmedalje grønnbelte jun/sen -65 kg.

  Bronsemedalje grønnbelte jun/sen +65 kg

  Milad deltar i sitt andre internasjonale stevne. Han vinner 3 kamper inn mot finalen hvor han må gi tapt for en russer. Han får også bronse i en annen grønnbelteklasse. Vi gratulerer vårt talent og regjerende junior norgesmester med to medaljer!!


  Johan Hjelmervik

  Vår landslagsutøver Johan deltar i to vektklasser + åpen, vinner mot en italiener før han møter gode fightere. Han møter bl.a. Ungarns verdensmester i -89 kg i åpen klasse.

   

  Felipe Valdes

  Klubbens fullkontakttrener har tidligere deltatt i pointfighting på et høyt nivå. Han slenger seg sporty med i vektklassene i Italia, men når ikke opp til medaljene denne gang :-)

   

  KICK LIGHT

  Joakim Ellingsen
  Gullmedalje senior -65 kg

  En fantastisk prestasjon av en 16 år gammel juniorutøver som slår alle seniorene. I veien mot finalen slår han ut 3 tøffe italienere før han vinner over Slovenia i finalen på en ganske klar seier. Vi gratulerer vår store talent med en flott prestasjon!

   

  FULLKONTAKT

  Marius Sjursæter
  Bronsemedalje -71 kg

  0-3 tap mot den russiske landslagsutøveren i direkte semifinale. Marius gjør en god første runde og er på høyde med russeren. I andre runde legger russeren mer press på Marius og tar over ledelsen 2-1. Marius blir mer og mer sliten mot en ufattelig utholden russer som slår og sparker hardt i 3 runde. Han kjemper seg gjennom kampen men taper 0-3. En kjempe god erfaring for Marius som møter en av de beste i verden i -71 kg klassen!

   

  Shahwali Firouzadeh
  Bronsemedalje -57 kg

  Shahwali gjør sin beste kamp i 2,5 runder mot den russiske mesteren Aleksandr Shamrai. Shahwali leder 1 runde, 2 runde og ut i 3 runde mister Shahwali fokus i 2 sekunder og da blir man straffet. Han ble truffet hardt og dommeren stoppet kampen og lot ikke Shahwali fortsette. En fantastisk kamp av Shahwali som hevet seg et hakk siden forrige møtet. 


  Milton Barrios Galarreta -63,5 kg

  Tap 1-2 mot den russiske landslagsutøveren i kvartfinalen. En uhyre spennende kamp som vippet begge veier under hele kampen. Her smalt det i alle rundene og kombinasjoner fra russeren og Milton. Runde 1: 1-1. Runde 2: 1-1 Runde 3: 1-2. Milton taper i det det er 15 sekunder igjen med 1 treff fra den ene ringdommeren som gir russeren seieren. Milton går fra denne kampen med hevet hode og viser at han holder et meget høyt internasjonal nivå men denne gangen gikk desverre marginene til russerens favør i en av de jevneste klassene i dette stevnet.

   

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad