• 20th desember 2012 - By Per Lundgren
  Ordfører Trude Drevland og Årets Ildsjel 2012 Steinar Trones

  Ordfører Trude Drevland og Årets Ildsjel 2012 Steinar Trones

  Bergen Kommune hedret lokale idretts stjerner og viktige personer for idretten. Vår egen leder Steinar Trones mottok prisen Årets Ildsjel.  Ordføreren var selv imponert og stolt når hun leste opp hvorfor prisen gikk til Steinar. Her er et utdrag:

  Etter verv i ulike idretter og organisasjoner startet Steinar – sammen med sine sønner – Bergen Kickboxing Klubb i 1988. Han var leder mens guttene var trenere i byens første kickboxing klubb.
  Klubbens målsetting har hele tiden vært å tilby opplæring i kickboxing, skape et sunt idrettsmiljø og bygge opp utøvere som kan hevde seg både nasjonalt og internasjonalt. Klubbens merittliste viser helt klart at klubben har gjort mye riktig. Det blir derfor naturlig å gi mye av æren for dette til klubbens leder.

  Det står respekt av mennesker som vier store deler av sitt liv for å legge til rette for at andre skal oppnå deres individuelle målsetting. Steinar Trones har lagt ned tusenvis av dugnadstimer for den idealistiske idretten. Han har vært en bauta for BKK og en markant skikkelse i kickboxing miljøet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

  Les mer på Bergen Kommune sine sider

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad