• 16th mars 2012 - By Per Lundgren

  Invitasjon / Innkalling.

  Bergen Kickboxing Klubb har et bevisst forhold til dopingfri idrett og vi har et godt samarbeid med Antidoping Norge. De kommer nå til oss for å holde seminar for våre medlemmer.

  Obligatorisk:      Alle faste instruktører, eliteutøvere og potensielle eliteutøvere som blir informert av sine instruktører.
  Invitert:               Alle klubbens medlemmer
  Hva:                      Antidopingseminar med Jan De Lange.
  Hvor:                    Bergen Kampsportsenter, Fabrikkgaten 7B.
  Når:                       Mandag 26/3 kl 1900-1930.

  Jeg gjør oppmerksom på at obligatorisk betyr at du skal møte. Som dere ser har jeg bedt om et kort seminar med kun det som er viktig for oss. Jan sier at han skal komme igjennom på en halvtime. Det er derfor viktig at alle kommer litt før så vi kan begynne presis.

  Vi håper mange benytter denne anledningen til å støtte opp om dopingfri idrett, og å lære litt om det viktige arbeidet de legger ned for å gjøre idrett likeverdig for alle!
  Vel møtt!

  Hilsen styret
  v/ Eirik Gundersen

   

   

  Kommenter innlegget her

  Her inviterer vi deg til å komme med informasjon, argumenter og synspunkter. Vi krever fullt navn — da er det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på siden. Hold en saklig og respektfull tone, husk at mange leser det du skriver.

 • Comments are closed.


Ad